Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@22:09:32 GMT

روش‌های موثر برای رفع «افتادگی پلک»

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۸۶۷۸۳

بر همین اساس روزبروز بر شمار تبلیغات و جملات اغواگرانه جهت ترغیب افراد به انجام اعمال جراحی زیبایی چشم بویژه در فضای مجازی افزوده می‌شود؛ جملاتی تاثیرگذار که مشتاقان زیباتر شدن آنهم به روش انجام جراحی را به اتاق‌های عمل گران‌قیمت می‌کشاند.

بلفاروپلاستی یکی از اعمال جراحی زیبایی است که برای برداشتن پف پلک ها، اصلاح افتادگی پلک و برداشتن پوست اضافی آنها طراحی شده است و با توجه به تبلیغاتی که توسط افراد، برخی پزشکان و کلینیک های زیبایی در خصوص آن صورت می گیرد، افزایش اطلاعات افراد درباره این عمل جراحی نه تنها خالی از لطف نیست که ضروری به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر هاشم افتخاری، عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران در این خصوص گفت: عوامل متعددی باعث افتادگی پلک می‌شود، جراح بایستی این عوامل را مورد بررسی و درمان قرار دهد و چنانچه نتیجه‌ای از درمان‌های جانبی حاصل نشد، آنگاه عمل جراحی برای بیماران تجویز می‌شود.

افتخاری اظهار کرد: بلفاروپلاستی به عمل‌های جراحی روی پلک‌ها اطلاق می‌شود، ولی هر فردی که دچار ورم(پف) یا افتادگی چشم است، کاندیدای مناسبی برای این عمل جراحی نیست. برخی عوامل مانند پرکاری یا کم‌کاری تیروئید، اختلالات عملکرد کلیوی، کمبود پروتئین‌ها و غیره، تغییراتی را به صورت ورم یا افتادگی روی پلک‌ها ایجاد می‌کنند که در ابتدای امر بایستی بیماران از نظر این بیماری‌های جانبی تحت بررسی کامل قرار بگیرند.

وی عنوان کرد: بررسی بیماری‌های جانبی سبب می‌شود که منشاء ورم یا افتادگی پلک مشخص شود، شناخت و درمان منشاء این بیماری‌ها، عارضه‌های مانند ورم یا افتادگی پلک را مرتفع می‌کند و دیگر نیازی به عمل جراحی زیبایی در این افراد نیست و تنها زمانی عمل بلفاروپلاستی برای این بیماران تجویز می‌شود که نتیجه‌ای از درمان بیماری‌های جانبی حاصل نشود.

این جراح پلاستیک تصریح کرد: در اصطلاح به افتادگی پلک "پتوز" می‌گویند، این عارضه نیز دلایل متفاوتی دارد، یکی از این دلایل افزایش سن است، گذر زمان حالت پارگی و شلی در عضله بالا برنده چشم ایجاد می‌کند، در نتیجه پلک فرد حالت افتادگی پیدا می‌کند، گاهی این افتادگی سبب آویزان شدن قسمت‌های طرفین پلک‌ها شده و تا حدودی دید فرد را محدود می‌کند که این مشکل نیز با جراحی مرتفع می‌شود.

افتخاری افزود: گاهی افتادگی چشم به دنبال تصادفات و آسیب‌های فیزیکی بوجود می‌آید، در این افراد به عضله بالابرنده چشم صدمه وارد می‌شود، همچنین در برخی موارد با کودکانی مواجه می‌شویم که به صورت مادرزادی، افتادگی پلک دارند و این امر مانع دید درست‌ آنها می‌شود، معمولا عضله بالا برنده پلک در این کودکان تشکیل نشده که با انجام تمهیدات جراحی، پلک این افراد را بالا نگه می‌دارند. به طور کلی عمل بلفاروپلاستی بدلیل ملاحظات زیبایی‌شناختی و ملاحظات اختلال در دید صورت می‌گیرد.

گاهی افتادگی ابرو باعث افتادگی پلک می‌شود

وی در مورد عوارض جراحی بلفاروپلاستی گفت: چنانچه اعمال جراحی به درستی و رعایت اصول انجام شود، سبب رفع مشکلات بیماران خواهد شد، اما اگر اصول علمی و عملی در عمل جراحی لحاظ نشود، بیمار نیز به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

افتخاری خاطرنشان کرد: بیماران در عمل بلفاروپلاستی در ابتدا بایستی تحت معاینه فیزیکی قرار گیرند، ممکن است افتادگی پلک یک فرد مربوط به افتادگی ابرو باشد که درمان این نقیصه با افتادگی پلک کاملا تفاوت دارد و با رفع افتادگی ابرو افتادگی پلک نیز مرتفع خواهد شد. همچنین بررسی بیرون زدگی پلک، معاینه کامل پلک‌ها و معاینه شل بودن پلک‌ها قبل از عمل بلفاروپلاستی توسط جراح ضرورت دارد، چنانچه این بررسی‌ها با دقت انجام نشود، ممکن است بیمار با عوارضی مانند برگشت پلک پائین، خشکی چشم، اشک‌ریزش در سرما و غیره مواجه شود.

وی بیان کرد: در عمل بلفاروپلاستی بایستی میزان پوست پلک‌ها که قرار است طی این عمل برداشته شود، بدرستی سنجیده شود، چنانچه پوست پلک بالا زیادتر از حد برداشته شود، پلک های بیمار در هنگام خواب باز می‌ماند، برداشتن بیش از حد پوست پلک پائین نیز سبب برگشت آن خواهد شد که این موضوع نیز عوارضی را برای بیمار بهمراه خواهد داشت.

لیزرها جایگزین عمل جراحی افتادگی پلک نمی‌شوند

افتخاری اظهار کرد: اصولا در عمل بلفاروپلاستی لیزر یا به عنوان چاقوی جراحی یا به منظور حذف چروک‌های ظریف دور چشم مورد استفاده قرار می‌گیرد، در همین راستا باید هر بیماری قبل از عمل جراحی تحت یک معاینه کامل قرار گیرد و روش درمانی مناسب برای او لحاظ شود، در درمان افتادگی پلک از روش‌های متفاوتی مانند جراحی، پلاسما و غیره استفاده می‌شود و باید در نظر داشت که هر روش کاربرد خاص خود را دارد و هیچگاه لیزر جایگرین عمل جراحی نخواهد شد، همچنین روش‌های مختلف در کنار هم می‌توانند نتیجه مطلوبی برای بیمار داشته باشند.

هزینه‌های درمانی افتادگی پلک از 200 تا شش میلیون تومان

وی در خصوص هزینه‌های درمانی افتادگی پلک عنوان کرد: هزینه افتادگی پلک با توجه به نوع درمان متفاوت است، ممکن است افتادگی پلک فردی با تزریق بوتاکس در نواحی پیشانی مرتفع شود که این روش در حدود 200 هزار تومان هزینه دارد، اما اگر بیماری نیاز به تمام روش‌های درمانی داشت، هزینه تا شش میلیون تومان افزایش می‌یابد، البته این رقم کاملا سلیقه ای است و ممکن است پزشکی در تهران رقم بالاتری برای این درمان در نظر بگیرد.

افتخاری ادامه داد: در سن 40 تا 45 سالگی چین‌های پنچه‌غازی در گوشه‌چشم‌ها شکل می‌گیرند که این چین‌ها را می‌تواند با تزریق بوتاکس یا لیفت پیشانی جبران کرد، در کنار آنهم با انجام لیزر به عنوان شیوه تکمیل‌کننده می‌توان چروک‌های دور چشم را درمان کرد.

کرم‌های ضدچروک تا زمانی که استفاده می‌ شوند، موثرند

وی در خصوص کرم‌های ضدچروک دور چشم بیان کرد: معمولا کرم‌های دور چشم تا زمانی که استفاده می‌شوند، موثر هستند وبه محض عدم استفاده از آنها، تاثیر ایجاد شده از بین خواهد رفت، حتی برخی از آنها اثر فوری دارند و قبل از میهمانی استفاده می‌شود، به طور کلی اثر این کرم‌ها کوتاه مدت است.

افتخاری تصریح کرد: قوه جاذبه زمین منشاء یک سری تغییرات در بدن انسان‌هاست و پوست بدن افراد با گذشت زمان شل و افتاده می‌شود، این تغییر را می‌توان در مقایسه یک نوزاد و یک فرد پیر دریافت، به نظر می‌رسد که در افراد پیر، پوست بدن به سمت پائین شل و افتاده شده است، در حال حاضر روشی برای توقف یا فیکس روند پیری وجود ندارد، ممکن است روزی فرا رسد که بشر بتواند فرایند پیری را متوقف کند، اما امروزه این اتفاق هنور محقق نشده است.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه زیبایی جراحی پلاستیک افتادگی پلک بوتاکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۸۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد پناهی، در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران در مرکز همایش‌های رازی، افزود: کنگره جامعه جراحان یکی از فراگیرترین و جامع‌ترین کنگره‌های علمی سراسر کشور است که به موضوعات مختلف از جمله "تروم" توجه ویژه دارد.

وی ادامه داد: مرجعیت علمی جراحان در کنگره جامعه جراحان نهفته است و در این کنگره بیش از یکهزار و پانصد نفر ثبت نام و شرکت می‌کنند که ضمن تبادل نظر در خصوص مسائل علمی به تبادل آرا و ثبت نظرات خود خواهند پرداخت.

پناهی گفت: جامعه پزشکی قصد دارد در این زمینه چاره اندیشی کند و ضمن ایجاد سامانه رسیدگی به مصدومان تروما، باید در بیمارستان‌های مرجع کشور نیز نظام ثبت و رسیدگی به این افراد راه اندازی و حاکم شود تا بدین ترتیب به لطف خداوند بالاترین بهره وری با کمترین میزان مرگ و میر را شاهد باشیم.

وی افزود: به عنوان فردی که در گذشته ریاست اورژانس کشور را بر عهده داشتم این معضل را به خوبی می‌شناسم و بدین وسیله ضمن سپاس از پرسنل اورژانس کشور، مسئولین حوزه مدیریت بیمارستانی، سازمان‌ها و ارگان‌های همکار اعلام می‌کنم که با تمهیدات آتی می‌توان وضعیت رسیدگی به مصدومان تروما را بهبود دهیم تا با کاهش پیامدهای مصدومیت حوادث ترافیکی بهترین نتیجه را داشته باشیم.

دبیر انجمن جراحان عمومی ایران گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، بیشترین صدمات و تروما مربوط به قفسه سینه، شکم و جمجمه است و متأسفانه ضربات مغزی و جمجمه در موتورسواران با درصد بسیار بالایی موجب مرگ آنان می‌شود؛ طبق بررسی‌های انجام شده آسیب شدید جمجمه شایع‌ترین علت مرگ و میر موتورسیکلت سواران است و بر اساس برخی آمارها حدود ۹۰ درصد موارد مرگ موتورسواران در اثر ضربه به جمجمه بوده است.

رئیس اسبق سازمان اورژانس کشور افزود: با رعایت اصول رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی درصد قابل توجهی از موارد مرگ بر اثر ضربه شدید به جمجمه و اندام‌های حساس قابل پیشگیری و مدیریت است.

پناهی گفت: با راه اندازی نظام مدیریت مصدومان ترومایی در کشور و همچنین نظام کنترل آسیب و خسارت بدنی که یک جراحی خاص محسوب می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان بعد از بروز تروما کاربرد دارد، قادر خواهیم بود که بسیاری از موارد مرگ و میر را مدیریت کنیم.

وی یادآور شد: موضوع "جراحی کنترل خسارت" عنوان پانل علمی در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران است که بحث مبسوطی در آن ارائه خواهم کرد.

پناهی گفت: موضوع جراحی کنترل خسارت در خصوص بیمارستان‌های کوچکی که ابزارهای پیشرفته رسیدگی به فرد تروما دیده و تجهیزات پیچیده جراحی و کمک درمانی را ندارند، مطرح است. این مراکز بیمارستانی بخش مراقبت‌های ویژه و تجهیزات مناسب برای جراحی فرد ترومایی ندارند ولی با نهادینه کردن"نظام جراحی کنترل خسارت" قادر خواهند بود با ابزارهای موجود وضعیت مصدوم را پایدار کرده و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به انتقال آنان به مراکز درمانی مجهزتر و نزدیک‌تر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه خونریزی‌های داخلی عامل مهمی در تروما، سوانح و آسیب‌ها محسوب می‌شود، افزود: پایه و اساس موضوع "جراحی کنترل خسارت" همین مدیریت خونریزی داخلی و انجام اقدامات حیاتی و ضروری برای مصدومان است.

پناهی گفت: متأسفانه به دلیل نامناسب بودن توزیع نیروی انسانی کارآمد پزشکی و متخصص در سراسر کشور، همچنین ناتوانی در تأمین معیشت جامعه پزشکی مستقر در مناطق دوردست شاهد فقدان این مراکز درمانی نسبت به نیروی پزشکی تخصصی هستیم.

عضو هیأت مدیره جامعه جراحان ایران ادامه داد: پزشک مستقر در مناطق دورافتاده و کم برخوردار به دلیل پایین بودن تعرفه و حق الزحمه خود، نبود امکانات رفاهی لازم، همچنین نا توانی در تأمین هزینه‌های ایاب و ذهاب و زندگی، دچار مشکلات جدی می‌شود و همین نکته باعث کم رونق شدن استقبال برای خدمت در مناطق نیازمند خواهد شد.

وی گفت: الان حدود ۴۷۰۰ جراح عمومی در کشور داریم که به نظر می‌رسد اگر توزیع آنان مناسب باشد و تجهیزات کافی نیز در اختیار داشته باشیم، پاسخگوی نیاز مردم خواهیم بود.

پناهی افزود: اگر به رفع معضل معیشت و اقتصادی جامعه پزشکی رسیدگی نشود از تمایل‌ها به خدمت کاسته خواهد شد و در نتیجه پیامدهای زیانبار و ناگوار آن به ضرر جان و سلامت مردم کشورمان تمام می‌شود.

کد خبر 6099735 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مدافع استقلال باید جراحی کند
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • شاید مدافع سپاهان بینی‌اش را جراحی کند
  • هیچکس با کتف جراحی شده برنگشته، هیچکس هم در 9 سال 9 مدال نگرفته است
  • جراحی زیر نور ماه، خواب در تابوت و تاراجِ شأن انسان/اینجا رفح است
  • رخداد بارش های موثر در چهار ماه اخیر در استان همدان
  • ستاره چلسی 10 روز بعد از جراحی برگشت! (عکس)
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود