Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - "از نظر زيباشناسي، چشم‌ها مهم‌ترين جزء صورت هستند، چشم‌ها نشان دهنده سن فرد و منعکس کننده حالات هيجاني و خلقي وي هستند، اما متاسفانه چشم‌ها و پلک‌ها زودتر از ساير اجزاي بدن، علائم پيري را نشان مي‌دهند. به دليل همين حساسيت، مي‌توان گفت که تب استفاده از جراحي‌هاي زيبايي پلک چشم، چند سالي است که داغ‌ شده و متقاضيان اين اعمال افزايش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش جام جم انلاين به نقل از ايسنا، بر همين اساس روزبروز بر شمار تبليغات و جملات اغواگرانه جهت ترغيب افراد به انجام اعمال جراحي زيبايي چشم بويژه در فضاي مجازي افزوده مي‌شود؛ جملاتي تاثيرگذار که مشتاقان زيباتر شدن آنهم به روش انجام جراحي را به اتاق‌هاي عمل گران‌قيمت مي‌کشاند.
بلفاروپلاستي يکي از اعمال جراحي زيبايي است که براي برداشتن پف پلک ها، اصلاح افتادگي پلک و برداشتن پوست اضافي آنها طراحي شده است و با توجه به تبليغاتي که توسط افراد، برخي پزشکان و کلينيک هاي زيبايي در خصوص آن صورت مي گيرد، افزايش اطلاعات افراد درباره اين عمل جراحي نه تنها خالي از لطف نيست که ضروري به نظر مي رسد.
دکتر هاشم افتخاري، عضو انجمن جراحان پلاستيک ايران در اين خصوص گفت: عوامل متعددي باعث افتادگي پلک مي‌شود، جراح بايستي اين عوامل را مورد بررسي و درمان قرار دهد و چنانچه نتيجه‌اي از درمان‌هاي جانبي حاصل نشد، آنگاه عمل جراحي براي بيماران تجويز مي‌شود.
افتخاري اظهار کرد: بلفاروپلاستي به عمل‌هاي جراحي روي پلک‌ها اطلاق مي‌شود، ولي هر فردي که دچار ورم(پف) يا افتادگي چشم است، کانديداي مناسبي براي اين عمل جراحي نيست. برخي عوامل مانند پرکاري يا کم‌کاري تيروئيد، اختلالات عملکرد کليوي، کمبود پروتئين‌ها و غيره، تغييراتي را به صورت ورم يا افتادگي روي پلک‌ها ايجاد مي‌کنند که در ابتداي امر بايستي بيماران از نظر اين بيماري‌هاي جانبي تحت بررسي کامل قرار بگيرند.
وي عنوان کرد: بررسي بيماري‌هاي جانبي سبب مي‌شود که منشاء ورم يا افتادگي پلک مشخص شود، شناخت و درمان منشاء اين بيماري‌ها، عارضه‌هاي مانند ورم يا افتادگي پلک را مرتفع مي‌کند و ديگر نيازي به عمل جراحي زيبايي در اين افراد نيست و تنها زماني عمل بلفاروپلاستي براي اين بيماران تجويز مي‌شود که نتيجه‌اي از درمان بيماري‌هاي جانبي حاصل نشود.
اين جراح پلاستيک تصريح کرد: در اصطلاح به افتادگي پلک "پتوز" مي‌گويند، اين عارضه نيز دلايل متفاوتي دارد، يکي از اين دلايل افزايش سن است، گذر زمان حالت پارگي و شلي در عضله بالا برنده چشم ايجاد مي‌کند، در نتيجه پلک فرد حالت افتادگي پيدا مي‌کند، گاهي اين افتادگي سبب آويزان شدن قسمت‌هاي طرفين پلک‌ها شده و تا حدودي ديد فرد را محدود مي‌کند که اين مشکل نيز با جراحي مرتفع مي‌شود.
افتخاري افزود: گاهي افتادگي چشم به دنبال تصادفات و آسيب‌هاي فيزيکي بوجود مي‌آيد، در اين افراد به عضله بالابرنده چشم صدمه وارد مي‌شود، همچنين در برخي موارد با کودکاني مواجه مي‌شويم که به صورت مادرزادي، افتادگي پلک دارند و اين امر مانع ديد درست‌ آنها مي‌شود، معمولا عضله بالا برنده پلک در اين کودکان تشکيل نشده که با انجام تمهيدات جراحي، پلک اين افراد را بالا نگه مي‌دارند. به طور کلي عمل بلفاروپلاستي بدليل ملاحظات زيبايي‌شناختي و ملاحظات اختلال در ديد صورت مي‌گيرد.
گاهي افتادگي ابرو باعث افتادگي پلک مي‌شود
وي در مورد عوارض جراحي بلفاروپلاستي گفت: چنانچه اعمال جراحي به درستي و رعايت اصول انجام شود، سبب رفع مشکلات بيماران خواهد شد، اما اگر اصول علمي و عملي در عمل جراحي لحاظ نشود، بيمار نيز به نتيجه مطلوب نخواهد رسيد.
افتخاري خاطرنشان کرد: بيماران در عمل بلفاروپلاستي در ابتدا بايستي تحت معاينه فيزيکي قرار گيرند، ممکن است افتادگي پلک يک فرد مربوط به افتادگي ابرو باشد که درمان اين نقيصه با افتادگي پلک کاملا تفاوت دارد و با رفع افتادگي ابرو افتادگي پلک نيز مرتفع خواهد شد. همچنين بررسي بيرون زدگي پلک، معاينه کامل پلک‌ها و معاينه شل بودن پلک‌ها قبل از عمل بلفاروپلاستي توسط جراح ضرورت دارد، چنانچه اين بررسي‌ها با دقت انجام نشود، ممکن است بيمار با عوارضي مانند برگشت پلک پائين، خشکي چشم، اشک‌ريزش در سرما و غيره مواجه شود.
وي بيان کرد: در عمل بلفاروپلاستي بايستي ميزان پوست پلک‌ها که قرار است طي اين عمل برداشته شود، بدرستي سنجيده شود، چنانچه پوست پلک بالا زيادتر از حد برداشته شود، پلک هاي بيمار در هنگام خواب باز مي‌ماند، برداشتن بيش از حد پوست پلک پائين نيز سبب برگشت آن خواهد شد که اين موضوع نيز عوارضي را براي بيمار بهمراه خواهد داشت.
ليزرها جايگزين عمل جراحي افتادگي پلک نمي‌شوند
افتخاري اظهار کرد: اصولا در عمل بلفاروپلاستي ليزر يا به عنوان چاقوي جراحي يا به منظور حذف چروک‌هاي ظريف دور چشم مورد استفاده قرار مي‌گيرد، در همين راستا بايد هر بيماري قبل از عمل جراحي تحت يک معاينه کامل قرار گيرد و روش درماني مناسب براي او لحاظ شود، در درمان افتادگي پلک از روش‌هاي متفاوتي مانند جراحي، پلاسما و غيره استفاده مي‌شود و بايد در نظر داشت که هر روش کاربرد خاص خود را دارد و هيچگاه ليزر جايگرين عمل جراحي نخواهد شد، همچنين روش‌هاي مختلف در کنار هم مي‌توانند نتيجه مطلوبي براي بيمار داشته باشند.
هزينه‌هاي درماني افتادگي پلک از 200 تا شش ميليون تومان
وي در خصوص هزينه‌هاي درماني افتادگي پلک عنوان کرد: هزينه افتادگي پلک با توجه به نوع درمان متفاوت است، ممکن است افتادگي پلک فردي با تزريق بوتاکس در نواحي پيشاني مرتفع شود که اين روش در حدود 200 هزار تومان هزينه دارد، اما اگر بيماري نياز به تمام روش‌هاي درماني داشت، هزينه تا شش ميليون تومان افزايش مي‌يابد، البته اين رقم کاملا سليقه اي است و ممکن است پزشکي در تهران رقم بالاتري براي اين درمان در نظر بگيرد.
افتخاري ادامه داد: در سن 40 تا 45 سالگي چين‌هاي پنچه‌غازي در گوشه‌چشم‌ها شکل مي‌گيرند که اين چين‌ها را مي‌تواند با تزريق بوتاکس يا ليفت پيشاني جبران کرد، در کنار آنهم با انجام ليزر به عنوان شيوه تکميل‌کننده مي‌توان چروک‌هاي دور چشم را درمان کرد.
کرم‌هاي ضدچروک تا زماني که استفاده مي‌ شوند، موثرند
وي در خصوص کرم‌هاي ضدچروک دور چشم بيان کرد: معمولا کرم‌هاي دور چشم تا زماني که استفاده مي‌شوند، موثر هستند وبه محض عدم استفاده از آنها، تاثير ايجاد شده از بين خواهد رفت، حتي برخي از آنها اثر فوري دارند و قبل از ميهماني استفاده مي‌شود، به طور کلي اثر اين کرم‌ها کوتاه مدت است.
افتخاري تصريح کرد: قوه جاذبه زمين منشاء يک سري تغييرات در بدن انسان‌هاست و پوست بدن افراد با گذشت زمان شل و افتاده مي‌شود، اين تغيير را مي‌توان در مقايسه يک نوزاد و يک فرد پير دريافت، به نظر مي‌رسد که در افراد پير، پوست بدن به سمت پائين شل و افتاده شده است، در حال حاضر روشي براي توقف يا فيکس روند پيري وجود ندارد، ممکن است روزي فرا رسد که بشر بتواند فرايند پيري را متوقف کند، اما امروزه اين اتفاق هنور محقق نشده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد پناهی، در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران در مرکز همایش‌های رازی، افزود: کنگره جامعه جراحان یکی از فراگیرترین و جامع‌ترین کنگره‌های علمی سراسر کشور است که به موضوعات مختلف از جمله "تروم" توجه ویژه دارد.

وی ادامه داد: مرجعیت علمی جراحان در کنگره جامعه جراحان نهفته است و در این کنگره بیش از یکهزار و پانصد نفر ثبت نام و شرکت می‌کنند که ضمن تبادل نظر در خصوص مسائل علمی به تبادل آرا و ثبت نظرات خود خواهند پرداخت.

پناهی گفت: جامعه پزشکی قصد دارد در این زمینه چاره اندیشی کند و ضمن ایجاد سامانه رسیدگی به مصدومان تروما، باید در بیمارستان‌های مرجع کشور نیز نظام ثبت و رسیدگی به این افراد راه اندازی و حاکم شود تا بدین ترتیب به لطف خداوند بالاترین بهره وری با کمترین میزان مرگ و میر را شاهد باشیم.

وی افزود: به عنوان فردی که در گذشته ریاست اورژانس کشور را بر عهده داشتم این معضل را به خوبی می‌شناسم و بدین وسیله ضمن سپاس از پرسنل اورژانس کشور، مسئولین حوزه مدیریت بیمارستانی، سازمان‌ها و ارگان‌های همکار اعلام می‌کنم که با تمهیدات آتی می‌توان وضعیت رسیدگی به مصدومان تروما را بهبود دهیم تا با کاهش پیامدهای مصدومیت حوادث ترافیکی بهترین نتیجه را داشته باشیم.

دبیر انجمن جراحان عمومی ایران گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، بیشترین صدمات و تروما مربوط به قفسه سینه، شکم و جمجمه است و متأسفانه ضربات مغزی و جمجمه در موتورسواران با درصد بسیار بالایی موجب مرگ آنان می‌شود؛ طبق بررسی‌های انجام شده آسیب شدید جمجمه شایع‌ترین علت مرگ و میر موتورسیکلت سواران است و بر اساس برخی آمارها حدود ۹۰ درصد موارد مرگ موتورسواران در اثر ضربه به جمجمه بوده است.

رئیس اسبق سازمان اورژانس کشور افزود: با رعایت اصول رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی درصد قابل توجهی از موارد مرگ بر اثر ضربه شدید به جمجمه و اندام‌های حساس قابل پیشگیری و مدیریت است.

پناهی گفت: با راه اندازی نظام مدیریت مصدومان ترومایی در کشور و همچنین نظام کنترل آسیب و خسارت بدنی که یک جراحی خاص محسوب می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان بعد از بروز تروما کاربرد دارد، قادر خواهیم بود که بسیاری از موارد مرگ و میر را مدیریت کنیم.

وی یادآور شد: موضوع "جراحی کنترل خسارت" عنوان پانل علمی در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران است که بحث مبسوطی در آن ارائه خواهم کرد.

پناهی گفت: موضوع جراحی کنترل خسارت در خصوص بیمارستان‌های کوچکی که ابزارهای پیشرفته رسیدگی به فرد تروما دیده و تجهیزات پیچیده جراحی و کمک درمانی را ندارند، مطرح است. این مراکز بیمارستانی بخش مراقبت‌های ویژه و تجهیزات مناسب برای جراحی فرد ترومایی ندارند ولی با نهادینه کردن"نظام جراحی کنترل خسارت" قادر خواهند بود با ابزارهای موجود وضعیت مصدوم را پایدار کرده و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به انتقال آنان به مراکز درمانی مجهزتر و نزدیک‌تر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه خونریزی‌های داخلی عامل مهمی در تروما، سوانح و آسیب‌ها محسوب می‌شود، افزود: پایه و اساس موضوع "جراحی کنترل خسارت" همین مدیریت خونریزی داخلی و انجام اقدامات حیاتی و ضروری برای مصدومان است.

پناهی گفت: متأسفانه به دلیل نامناسب بودن توزیع نیروی انسانی کارآمد پزشکی و متخصص در سراسر کشور، همچنین ناتوانی در تأمین معیشت جامعه پزشکی مستقر در مناطق دوردست شاهد فقدان این مراکز درمانی نسبت به نیروی پزشکی تخصصی هستیم.

عضو هیأت مدیره جامعه جراحان ایران ادامه داد: پزشک مستقر در مناطق دورافتاده و کم برخوردار به دلیل پایین بودن تعرفه و حق الزحمه خود، نبود امکانات رفاهی لازم، همچنین نا توانی در تأمین هزینه‌های ایاب و ذهاب و زندگی، دچار مشکلات جدی می‌شود و همین نکته باعث کم رونق شدن استقبال برای خدمت در مناطق نیازمند خواهد شد.

وی گفت: الان حدود ۴۷۰۰ جراح عمومی در کشور داریم که به نظر می‌رسد اگر توزیع آنان مناسب باشد و تجهیزات کافی نیز در اختیار داشته باشیم، پاسخگوی نیاز مردم خواهیم بود.

پناهی افزود: اگر به رفع معضل معیشت و اقتصادی جامعه پزشکی رسیدگی نشود از تمایل‌ها به خدمت کاسته خواهد شد و در نتیجه پیامدهای زیانبار و ناگوار آن به ضرر جان و سلامت مردم کشورمان تمام می‌شود.

کد خبر 6099735 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مدافع استقلال باید جراحی کند
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • شاید مدافع سپاهان بینی‌اش را جراحی کند
  • هیچکس با کتف جراحی شده برنگشته، هیچکس هم در 9 سال 9 مدال نگرفته است
  • جراحی زیر نور ماه، خواب در تابوت و تاراجِ شأن انسان/اینجا رفح است
  • رخداد بارش های موثر در چهار ماه اخیر در استان همدان
  • ستاره چلسی 10 روز بعد از جراحی برگشت! (عکس)
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود